Nagrada Autobest 2012 za "hjundai elantru"

Bez autora
Dec 16 2011

"Hjundaijev" model "elantra" dobio je prestižnu nagradu Autobest 2012 nezavisne organizacija "Autobest", a žiri su sačinjavali ugledni novinari iz više zamalja. Na drugom mestu našao se "ford fokus", a na trećem "ševrolet aveo". "Autobest" žiri je bio sastavljen od uglednih novinara iz 15 zemalja, u kojima živi više od 300 miliona ljudi.Ta manifestacija se svake godine održava u drugoj zemlji i prošle godine je domaćin bila Rumunija, a ove godine Srbija. Kompanija "Hjundai" je osnovana 1967. i danas se nalazi na petom mestu liste najvećih svetskih proizvođača automobila.

Klijenti nisu potpisivali anekse iz straha od prevare"Hjundaijev" model "elantra" dobio je prestižnu nagradu Autobest 2012 nezavisne organizacija "Autobest", a žiri su sačinjavali ugledni novinari iz više zamalja.

Na drugom mestu našao se "ford fokus", a na trećem "ševrolet aveo".

"Autobest" žiri je bio sastavljen od uglednih novinara iz 15 zemalja, u kojima živi više od 300 miliona ljudi.

Ta manifestacija se svake godine održava u drugoj zemlji i prošle godine je domaćin bila Rumunija, a ove godine Srbija, saopštio je "Hjundai auto Beograd".

Kompanija "Hjundai" je osnovana 1967. i danas se nalazi na petom mestu liste najvećih svetskih proizvođača automobila. Ima šest proizvodnih baza izvan Južne Koreje i u 2010. je prodala oko 3,6 miliona vozila u svetu.

"Hjundai auto Beograd" je ovlašćeni distributer za Srbiju, a na domaćem tržištu je prisutan od 2002. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik